BETALEN, Bezorgen en LEVERTIJDEN

BETAALMETHODE
Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met onderstaande betaalmethodes:

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Met paypal

Betaald u liever niet direct vanaf uw bankrekening? Dan kunt u bij ons ook terecht voor betalingen via PayPal.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Maar hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?
Check je eigen bankafschriften of PayPal overzicht om te zien of het bedrag is afgeschreven
Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij of de betaling goed is doorgekomen.
Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

VERZENDWIJZE Milano's verzendt standaard met PostNL of DHL.

Brievenbuspakket - Als je een product besteld bij ons dat wordt verzonden als 'brievenbuspakket'. Dit betekent dat de bezorger jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je geen track en trace code. Houdt er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat wij niet aansprakelijk zijn voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post.

Bij een postpakket ontvang je wel een track en trace code. Duurdere artikelen worden door ons altijd verzonden via een postpakket zodat de klant op de hoogte is van de voortgang van de verzending.  Bestellingen boven 40 euro zullen altijd op deze wijze verzonden worden. Zelfs al passen ze wel door de brievenbus.

Bestellingen binnen Nederland - De verzendkosten worden altijd standaard aangegeven zodra je een bestelling plaatst.

LEVERTIJDEN
Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De gemiddelde levertijd is 1 a 2 dagen. Wij sturen een email als de bestelling is verzonden. Wanneer de bestelling op de post is gedaan vóór 17:00 uur is jullie bestelling de volgende dag in huis. *Geen bezorging op zondag en maandag*
Wij wijzen er nadrukkelijk op dat wij niet aansprakelijk zijn voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post.