Milano's is een in- en verkoop organisatie maar met een eerlijke twist.  En dat kan van veel verkooppagina's niet meer gezegd worden. Bij ons is echt ook echt echt en nep is gewoon nep.  Maar soms is nep gewoon wel goed. Tja dit is een lastig dilemma. Maar je koopt geen rolls royce als het eigenlijk een fiat is. Wij noemen het beestje bij het naampje en zijn tevreden als jullie tevreden zijn.  Dus bij ons gaat nep weg tegen de prijs van nep. En ook voor de echte hebben wij een leuk voordeel gevonden. Wij kopen tweede kans producten in (artikelen die slechts geopend zijn door de koper maar daardoor niet meer als nieuw verkocht kunnen worden) Dus ook voor echt ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Onder Horloges en sieraden vind je artikelen met garantie en daar waar wij zeggen het is een merk is het ook dat merk! Je kunt deze artikelen veel goedkoper bij ons kopen omdat wij ze aanbieden als tweedehands. Dit zijn ze echter alleen vanwege verbroken seals op de verpakking. Het product is nieuw en de geleverde garanties vanuit de fabriek zijn gewoon geldig! Kortom een prima kans om merkartikelen tegen een leuke prijs te kopen. Artikelen teruggezonden naar webshops kunnen niet meer verkocht worden als nieuw en wij geven ze dus een 2e kans! Naast sieraden en horloges verkopen wij soms ook neven artikelen als persoonsverzorging, koken en huishoudproducten als tweede kans. Deze staan als overige vermeld.

 

Onze producten onder bijoux zijn allen van uitstekende kwaliteit niet van de duurdere te onderscheiden maar ja niet echt is niet echt. Wij kopen deze producten in controleren eerst of ze ook kwalitatief goed zijn en dan pas verdienen ze een plaatsje op onze verkoop site.   Wij garanderen een goede kwaliteit ook op deze producten. En simpel zat retourneren binnen 14 dagen is gratis dus niet goed geld terug! En tja deze artikelen zijn veel goedoper zo kun je nog is een setje kopen in meerdere kleuren dan alleen 1. Iedereen kan bijoux kopen op de diverse buitenlandse sites. WIj verkopen alleen de kwalitatief goede bij ons heb je geen lange wachttijden en je weet zeker niet goed geld terug. Dus altijd een win situatie.  

 

Wat niet past op deze site maar artikelen die we zeker veel gaan verkopen zijn tennis artikelen. Waarom? Onze main business is gewoon een tennispark. Wij hebben verstand van alles wat met tennis te maken heeft. En wij vinden dat de meeste artikelen echt goedkoper kunnen. Niet altijd want er zijn sites die echt leuke aanbiedingen hebben. Maar bij ons geld de aanbieding het hele jaar door! En wij verkopen geen slechte artikelen alleen soms geen merken die je normaliter in de winkel verwacht. Ook hier wij testen, is het goed dan verdient het artikel zijn plek.  Al deze producten worden ook in onze tennisshop verkocht dus genoeg recensies van gebruikers. Valt een product toch tegen verdwijnt het onmiddelijk uit ons assortiment.

 

Koopjes  is een verzamelpagina van leuke  producten die je misschien ook zelf kan kopen op internet als je goed zoekt. Echter hier zijn de wachttijden lang en weet je nooit of het artikel geleverd wordt of niet. Bij ons koop je deze artikelen voor een paar eurootjes meer. Gecontroleerd of ze werken en de verzending gaat binnnen 2 dagen. Nu nodig! Geen 2 maanden wachten! En belangrijk, ook hier verkopen wij alleen de goede artikelen. We kopen altijd eerst 1 product om te testen en dan pas komen ze op onze site.  

 

Dit is Milano's altijd eerlijke over elk product en ons streven is om altijd z.s.m te leveren vragen binnen 24 uur te beantwoorden (behalve in het weekend) en te leveren tegen een prijs die fair is. Suggesties over extra leuke en goede producten altijd welkom!